söndag 28 februari 2010

Hänt i veckan

Det var länge sedan sist nu... Känns som jag har legat i ide ett tag och nu när snön äntligen börjar smälta bort så vaknar jag till igen. Så vad har hänt i veckan? Årets stora bokrea har gått av stapeln så nu har man laddat upp inför hängmattan i sommar. Årets skörd:


Och i fredags var det teamdag, mer om detta i senare inlägg...

I helgen har jag fått en hel del gjort förutom att sova vilket jag börjar känna av nu. Kommer nog att somna i soffan ikväll. Igår var min kära far på besök och levererade mitt nya soffbord. Kul med lite nytt och nu slipper jag krossa knäskålarna på mitt gamla marmorbord. Detta bord väger betydligt mer än vad jag gör och är dessutom perfekt i höjd för att man ska kunna slå knät i det. Kan tillägga att det dessutom har vassa hörn. Att få ner f-nskapet i källaren var ett smärre h-e. Men vi lyckades till slut! Nu är det utbytt mot ett betydligt lättare glasbord (med rundade hörn).

Idag har det varit fullt upp med städning och diskning och annat skoj. Har förhoppningsvis tagit årets sista träningspass med snöskyffeln också. Känner mig gaska färdig med den nu. Vi firar dessutom födelsedag då lilla Lucifer fyller år idag!!! Hipp Hipp Hurra!!!

Inga kommentarer: