fredag 26 mars 2010

Happy Day

Inte mycket att klaga på denna dag. När man slog upp ögonen så sken solen utanför fönstret och det var riktigt fint vårväder. Dessutom hade lönen trillat in på kontot under natten.

Under resan in till jobbet satt man och solade i bilen samtidigt som man lyssnade på go musik. På vägen droppade jag in på Media Markt och införskaffade ett gäng South Park boxar. Missade ett par boxar under förra utgåvan men nu är samlingen komplett! Kan bli ett riktigt SP Extravaganza till helgen! Heja Cartman!

När man till sist trillade in på jobbet och öppnade mailen hittade man ett mail från AC som meddelade att vi inom kort kommer utöka öppettiderna. Detta innebär att mina älskade och saknade 02 pass är tillbaka! Och inte nog med det, även i veckorna kommer tiderna utökas till 24! Sweet!!! Nu kommer man kunna sova ut OCH få nånting gjort innan jobbet! Man kommer hinna ligga på stranden i sommar och ta ett par dopp innan det är dags att dra vidare till jobbet! Gutt!

1 kommentar:

Anonym sa...

gud så bra =) att de kommer att ändra öppetiderna! gutt för er nattsuddare =) hoppas det annars är lugnt på stället, ha de! caroline