söndag 17 januari 2010

Rädda Mänskligheten

Jag läste häromdagen att förra årets största nöjesprofil var Ankan. Vad säger detta om 2009? Nöjessverige? Sverige? Svenskarna? Mänskligheten? Efter alla framsteg människan har gjort genom världshistorien så var detta det bästa vi kunde komma med år 2009. Tragiskt! Eller har vi helt enkelt fått den underhållning vi förtjänar?

En lite skrämmande tanke, allt som sänds ut i tv sänds även ut i rymden. Vad skulle hända om det första en utomjordisk ras skulle snappa upp var ett program med ankan? Skulle dom skicka en krigsflotta för att göra slut på oss innan vi riskerar att sprida oss utanför vår planet? Skulle dom komma för att utplåna oss som rent barmhärtighetsmord? Dom skulle definitivt inte ge sig på en resa tvärs över galaxen i hopp om att hitta intelligent liv på jorden efter att ha sett nåt med henne.

Så för att rädda vår framtid och vårt psykiska välbefinnande låt oss göra följande under 2010: Så fort ni ser ett program med ankan, byt kanal. Ser ni en artikel på någon hemsida, tryck inte på länken. Ser ni en tidning med henne på omslaget, köp den inte. Låt oss tiga ihjäl denna varelse. Med tiden borde detta innebära att hon försvinner tillbaka under samma sten där hon hittades och mänsklighetens framtid är tryggad för en tid framöver. På julafton 2010 ska det bara finnas en anka i tv och den ankan ska inte heta Anna! Är ni med mig? Ja eller nej?

1 kommentar:

Jonny sa...

Jag står bredvid dig i kampen mot denna onda anka.

Upp till kamp!